مشاوره حقوقی رایگان - دیه مچ دست

باسلام در 10برج 5 در اثر واژگونی موتور از ناحیه مچ ساعد دستم دردوناحیه شکسته که منجر به پلاتین وپین شد وتا برج 11در دو نوبت وقت معاینه دادند میخواستم ببینم دیه من چقدر میشه.ممنون

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

سلام بستگی به میزان جراحت وارده براساس گزارش پزشکی قانونی داره
برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه را پزشکی قانونی مشخص میکند و نیاز به کارشناسی هست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دیه را پزشکی قانونی مشخص میکند و نیاز به کارشناسی هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دیه را پزشکی قانونی مشخص میکند و نیاز به کارشناسی هست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دیه توسط پزشکی قانونی تعیین و توسط اجرای احکام محاسبه میشود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام بستگی به میزان جراحت وارده براساس گزارش پزشکی قانونی داره برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. اگر شکواییه تنظیم کرده باشید درهنگام تصادف نامه ارجاع ب پزشکی قانونی را دریافت و به انجا مراجعه کرده اید.. درصد اسیبها و دیه توسط پزشکی قانونی مشخص میشود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به اظهار نظر پزشکی قانونی دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا باید پزشکی قانونی میزان صدمات و درصد آسیب دیدگی را تعیین تا بر مبنای آن دیه مشخص گردد