مشاوره حقوقی رایگان - عدم اعتراض به رای دادگاه

سلام. اگر زن به حکم طلاق از نوع رجعی تا 20 روز مهلت اعتراض نکند بعد از مدت 20 روز میتواند بدون عذر موجه میتواند جهت فرجام خواهی به دیوان عالی کشور اعتراض کند یا دادگاه بعلت عدم اعتراض حکم قطغی را صادر می کند. ضمنا تمام کمال مهریه و نفقه و... نقدا پرداخت کردم ضمیمه پرونده شده است تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طرفین دو فرجه 22روزه بابت تجدیدنظر خواهی وفرجامخواهی دارند ممکن است زوجه تجدیدنظر خواهی ننماید ولیکن فرجامخواهی کند مانعی ندارد

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام طلاق از جمله مواردی که علیرغم قطعی شدن به علت عدم تجدیدنظر خواهی، قابلیت فرجام دارد.