مشاوره حقوقی رایگان - تمکین زنم

سلام خسته نباشید
دادخواست تمکین دادم میخوام زنم برگرده الان زنم گفته که برمیگرده خونه مشترکمون اما پیش یکی از فامیلا گفته به خاطر اینکه ناشزه نشه برمیگرده خونه مشترک اما دوباره میخواد از خونه مشترکمون بره میدونم نمیخواد دیگه زندگی کنه فقط میخواد منو اذیت کنه خواهش میکنم کمکم کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " توصیه می شود اگر قصد زندگی مشترک توام با آرامش ، محبت و احترام متقابل به هم را ندارید با تراضی یکدیگر طلاق توافقی بگیرید و بیشتر از این به هم آزار نرسانید . با زور و جنگ و دعوا نمی شود زندگی مشترک را ادامه داد .

یک وکیل

سلام. ایشان میتواند چنین کاری کند و شما مجبور به اقامه دعوی مجدد علیه ایشان می شوید بهتر است چنانچه تمایلی به زندگی با یکدیگر ندارید توافقی نسبت به طلاق اقدام نمایید