مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از مشخصات فردی شماره شناسنامه کد ملی تاریخ تولد

سلام خسته نباشید برای عضویت جهت مشاوره بورس در یک سایت مشخصات فردی ام را دادم ارسال درخواست انجام شد کد تأیید من برای عضویت در سامانه آنها نیامد می توانند از مشخصات فردی بنده سوء استفاده کنن اگر بله من چه کاری می توانم انجام دهم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمال سواستفاده در هر شرایطی هست