مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن مواردی به عقدنامه بعد از عقد

بنده خانم هستم و با همسرم به مشکل برخوردم ولی ایشون الان اظهار پشیمانی دارند. آیا میتوانم مواردی رو در عقد نامه ام اضافه کنم؟
مانند: حق طلاق.
به هیچ عنوان نمیخواهم فرزندی داشته باشم
اجازه مادام العمر برای خروج از کشور
اجازه کار کردن تا وقتی که خودم بخوام

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

توافقات جدید را در دفتر اسناد رسمی تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توافقات را در دفتر اسناد رسمی تنظیم کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام توافقات جدید را در دفترخانه ثبت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در دفتر اسناد رسمی بصورت سند مجزا وکالت در طلاق و سایر موضوعات را تنظیم کنید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام توافقات جدید را در دفترخانه ثبت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

این گونه توافقات باعث ای بصورت جداگانه به عنوان یک سند تعهد آور در دفاتر اسناد رسمی تنظیم شود در عقدنامه شما قابل افزایش نخواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان ندارد مگر به صورت یک قرارداد جدید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

شما می توانید توافقات جدید را در دفتر اسناد رسمی به صورت یک قرارداد جداگانه تنظیم نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به عقدنامه نمیتوانید اضافه کنبد ولی میتوانیددر دفاتر اسناد رسمی اینموارد را طی یک سند تعهد اور ایجاد کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد از طريق دفاتر ثبت اسناد اقدام به ثبت توافق نماييد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید بصورت قراردادی مجزا در دفترخانه تنظیم نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

توافقات را در دفتر اسناد رسمی تنظیم کنید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام در دفتر اسناد رسمی تنظیم کنید اجازه کار را می توانید همراه با گواهی طلاق بگیرید اما اگر از بارداری جلوگیری کنید شوهر شما با اثبات ان خواهد توانست همسر دیگری اختیار کند و اینکه اجازه خروج مادام العمر نیست و برای هر خروج می بایست اجازه بگیرید