مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام تعاونی و حقوق اعضاء

با عرض سلام و خسته نباشید بنده در یک تعاونی مسکن عضو بودم که به تازگی و با اقرار یکی از اعضای هیئت مدیره در دادگاه، مطلع شدم از پولهای پرداختی اعضاء تحت عنوان یک تعاونی صوری زمینهایی خریداری شده و اکثر هیئت مدیره این تعاونی صوری همان هیئت مدیره تعاونی قبلی میباشند
لازم به ذکر میباشد خبرهایی میرسد مبنی بر تغییر نام این تعاونی صوری
سوال اینه آیا با تغییر نام این تعاونی صوری حقی از اعضای تعاونی قبلی(5900 نفر) از این املاک تضییع خواهد شد ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ قانونی نیاز به بیان جزئیات موضوع است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت شرکتها پیگیری کنید