مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه

باسلام وخسته نباشید
3 سال قبل دایی بنده 100میلیون به بنده پول داد بعد از 3 ماه 30 میلیون سود دادم البته برای ساخت ساختمونی که در دست ساخت داشتم دادودرست موقعی که خواستم بهش برگردونم گفت نمیخوام من میخوام 350میلیون دیگه بهت بدم تو پروژه جدید بکار بگیر سودش رو بده من از تو وشریکت نسبت به سودی که دادین راضیم
من در همان جلسه که شب بود داخل ماشین داییم رفتیم وبه دوستم گفتم حالا که داییم میخواد پول بده واین بار زیاد هست بهش یه رسید بده اون هم یه کاغذ a4در اورد وعوض رسید نوشته بابت دودانگ از ملک شماره 00000
مبلغ گرفته شده
الان که مبلغ سه میلیارد وپانصد میخوایم بهش بدیم وراضی نیست و5 میلیارد میخواد وچون ما دو واحد فروختیم برا پیشرفت کار رفته برا فروش مال غیر شکایت کرده
در حالی که 450میلیون سال قبل موقع فروش اولین واحد به حسابش زدیم
ولی کلا انکار میکنه در ضمن در دادسرا گفتن این مبایعه نامه هست رسید نیست اصن حرفشو نزنین من چطور میتونم ثابت کنم قصد ما رسید بوده نه مبایه نامه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بااستنا دبه ادله اثبات دعوا..بار اثبات دعوا برعهده مدعی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ قانونی باید جزئیات موضوع بیان گردد