مشاوره حقوقی رایگان - شکایت زوج از زوجه بابت خیانت در امانت و شروع به سرقت

دخترم چند ماهه منزل مشترک رو به دلایل اختلاف زیاد با پسر سه ساله ترک کرده البته همسر در جریان بوده وخودش عامل ترک بوده، بعد از ز دوماه که با درخواستهای مکرر زوجه وقفل نمودن درب منزل از طرف زوج که صورتجلسه کلانتری محل هست زوج قفل رو باز نموده وبه زوجه گفته به منل مشترک بره وسایل شخصی مادر وبچه رو بیاره، لازم به ذکره منزل مذکور دو دانگش بنام زوجه میباشد و وسایل داخل منزل جهیزیه زوجه میباشد با توجه به اینها آیا شکایت زوج درسته ویا ابطال،

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوال مشخص نشده .لطفا از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید و یا سوالتان را تکمیل کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما می باشد تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شکایت زوج نتیجه ای نخواهد داشت و جرم سرقت و خیانت در امانت نیست زیرا

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
زوج باید ادعای خود را ثابت کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شما نیز می توانید خلع ید نامبرده به انضمام اجرت المثل ایام تصرف را مطرح نمایید زوج موظف به تهیه منزل مستقل می باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید