مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن گواهینامه در 15 سالگی

باسلام من 15 سالمه و پدر و مادرم از هم جدا شدن من با مادرم زندگی میکنم ن حقوق ثابتی داریم ن درآمدی من فقط دارم و یک ماشین من با ماشین مسافر کشی میکنم و خرج خودمونو در میارم میخواستم بدونم میشه با حکم رشد گواهینامه بگیرم چون خرجم رو اون ماشینه ممنون توجهتون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اصلا رانندگی نکنید که عواقب سنگینی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

خیر اصلا رانندگی نکنید که عواقب سنگینی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خیر اصلا رانندگی نکنید که عواقب سنگینی دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

عواقب سنگینی دارد.برای گرفتن گواهینامه سن متقاضی 18 سال تمام باید باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برای گرفتن گواهینامه سن متقاضی 18 سال تمام باید باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

خیر . توصیه می کنم بدون گواهی نامه رانندگی نکنید چون اگر خدای نکرده حادثه ایی پیش آید بیمه ثالث به شما کمکی نمی کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر باید تا 18 سالگی تامل بفرمایید