مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین مرخصی سربازی

باسلام من از پادگان بیرجند مرخصی گرفتم و به خانه امدم در روز عاشورا دست راستم از انگشت وسط داخل موتور سیکلت موند و تاندم دستم پاره شد و دو بند انگشتم کار نمیکنه از کجا میتونم پیگیری کنم ممنون از سایت خوبتان.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چه موردی را میخواهید پیگیری کنید سوال شما مشخص نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حادثه حین مرخصی سربازی شما از مصادیق حادثه در حین خدمت نمی باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با شرایطی میتوانید درخواست مطالبه دیه نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

حادثه حین مرخصی سربازی شما از مصادیق حادثه در حین خدمت نمی باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حادثه حین خدمت محسوب نمی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

حادثه حین مرخصی سربازی شما از مصادیق حادثه در حین خدمت نمی باشد