مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق شهید توسط خواهر مطلقه

با سلام خدمت شما.....خانمی هستم مطلقه که مستاجر هستم و دوتا دختر داشتم که یکی فوت کردن و نوه ام را هم سرپرستی میکنم و با من زندگی میکند و از هیچ مزایای بنیاد شهید تا الان بهره ای نداشتم اما بدلیل معیشت سخت به ناچار خواستم پیگیر حقوق برادر شهیدم باشم . ایا امکان برقراری حقوق شهید وجود دارد در حالی که پدر و مادرم خیلی وقته فوت شدن ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله به بنیاد شهید و امور ایثارگران مراجعه وتشکیل پرونده دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر متاسفانه به شما تعلق نمیگیرد بخ خ.اهری تعلق میگیرد که تحت تکفل پدر و مادر بوده و ازدواج نکرده باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق بنیاد شهید پیگیری نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام بله از ارگان مربوطه پیگیری نمایید