مشاوره حقوقی رایگان - عقد موقت دختر صغیر

سلام. همسرم فوت کرده و حضانت دختر 8 ساله ام با خودم است چون پدرشوهرم حضانت دخترم را در دفتر ثبت اسناد به خودم داده، در ضمن در حضانت نامه ذکر شده که حق خروج از کشور وازدواج دخترم هم به خودم داده شده(پدرشوهرم به این موضوع دقت نکرده موقع امضاء حضانت نامه، البته موقع امضاء متن را خوانده ولی درک نکرده موضوع رو که حق ازدواج دخترم از او سلب شده)، میخواهم با یه آقایی محرم شوم میتوانم دخترم را بدون اجازه پدرشوهرم برای یک لحظه و فقط برای محرم شدن خودم به عقد موقت آن مرد دربیاورم ؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورتیکه تصمیم مزبور بر خلاف قوانین تعیین شده باشد امکان اعتراض و تغییر آن وجود دارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید