مشاوره حقوقی رایگان - سوال در خصوص خرید و فروش

با سلام؛
پدربزرگ اینجانب در چند دهه گذشته در یکی از روستاهای شهرمان مالک چندین و چند قطعه زمین کشاورزی و باغات بودند که بعضی سند داشت بعضی نه
خیلی از زمین ها را وراث ایشان فروختند و یا مالکیت را به کسانی دیگر واگذار کردند.
حال نکته اینجاست که در روستای آن ها رایج است افرادی که از قدیم زمین دارند اما زمین آنها دارای سند نیست، سند افرادی که باغشان را فروخته اند یا از دستشان درآمده را میخرند، چون در بعضی از این سند ها آدرس ذکر نشده و فقط متراژ وحدود باغات امده، حال وراث پدربزرگم قصد دارند سندی که در دست دارند و حتی خودشان نمی دانند دقیقا مربوطه به کجا و کدام زمین است را به فردی که در همان روستا و در همان حوالی باغی بدون سند دارد بفروشند، آیا این امر غیرقانونی است و می تواند مشکل ساز شود یا خیر؟