مشاوره حقوقی رایگان - رای صادر شده

سلام
برای بنده رای دادگاه مبنی بر مسدود شدن حساب ها و برداشت مال داده شده، در صورتی که هیچ احضاریه ای به دست من نرسیده.
آدرس من در تمامی حساب های بانکی موجود است.

آیا میتوان به حکم اعتراض کرد ؟
راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " اگر رای غیابی صادر شده برای واخواهی و تجدیدنظرخواهی بلی و گرنه اگر رای حضوری صادر شده باشد و قطعی شده باشد خیر . توصیه می شود برای دریافت مشاوره حقوقی قاطع ، اطمینان بخش و کامل به دفتر یکی از وکلا و مشاوران حقوقی حوزه قضائی خود مراجعه نمائید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید اعتراض نمایید و در صورت اثبات این موضوع موانع حساب شما مرتفع می شود.
یحتمل طرف دعوی شما با علم به این موضوع نشانی اشتباه در دادخواست داده اند
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر شما می توانید با بنده ویا همکاران محترم جهت مشاوره و سایر امور مرتبط تماس حاصل دارید