مشاوره حقوقی رایگان - چک

با عرض ادب. یک پرونده کیفری مربوط به چک داشتیم که فردی که قبلا پولش رو گرفته و چک های من رو بهم نداد و بعد از مدتی شکایت کرد. بعد از چندین جلسه دادگاه . دارنده چک در تجدید نظر استان محکوم شد. و رای به نفع ما صادر شد. حالا طرف دوباره بدون اینکه من خبر داشته باشم رفته یک شهر دیگه و اونجا همون شکایت رو مطرح کرده دوباره و بدون اینکه من نامه ای بهم برسه ابلاغیه . من رو محکوم کرده . میشه راهنمایی کنید باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرکه دعوای دوم همان دعوای اول است یعنی طرفین دعوا موضوع دعوا وسبب دعوا همان اسباب دعوای اول است باید به دادگاهی که حکم محکومیت غیابی صادرکرده است درصورتیکه مهلت رسیدگی داشته باشید باارایه دادخواست واخواهی به رای غیابی اعتراض کنید ورای اول پرونده اول را به ان دادگاه ارایه دهید واعلام کنید که به دعوای ایشان یکباررسیدگی شده و حکم قطعی صادرشده وبلحاظ اعتبار
امرمخدومه درخواست رددعوای ایشان راکنید