مشاوره حقوقی رایگان - تکفل خواهر

سلام من خانم مجرد 48 ساله پرستار بازنشسته هستم.بعد از فوت پدرم از سال 73 خرج مادر و خواهر و برادرم را تقبل کردم.حالا فقط یک خواهر مجرد 39 ساله دارم که هیچ گونه بیمه و بازنشستگی ندارد.امکان دارد که من اون رو تحت تکفل خود قرار بدم طوری که بعد از من اون حقوق من رو دریافت کنه.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً سازمان مربوطه موضوع را نمی پذیرد ولیکن می توانید پیگیری نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر بیمه تامین اجتماعی هستید با تلفن 1420 تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بیمه تامین اجتماعی هستید با تلفن 1420 تماس بگیرید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر بیمه تامین اجتماعی هستید با تلفن 1420 تماس بگیرید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بیمه معمولا نمیپذیرد اما میتوانید پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر نمی رسد که مورد پذیرش قرار گیرد با این حال پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در این خصوص با بیمه مذاکره نمایید پذیرش بعید می باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اصولاً سازمان مربوطه موضوع را نمی پذیرد ولیکن می توانید پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

اصولا نمی پذیرند ولی می توانید بیمه عمر خود را به نام خواهر بگیرید .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق بیمه موضوع را پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اصولاً سازمان مربوطه موضوع را نمی پذیرد ولیکن می توانید پیگیری نمایید