مشاوره حقوقی رایگان - کفالت خواهر توسط خواهر

سلام من خانم 48 ساله پرستار بازنشسته هستم.از سال 73 بعد از فوت پدر از مادر و خواهر و برادرم مراقبت کردم.حالا فقط یک خواهر مجرد 39 ساله بدون هیچ سابقه بیمه و بازنشستگی دارم.امکان دارد من ایشان رو تحت تکفل قرار بدهم طوری که بعد از من ایشان حقوق من رو دریافت کنند.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اکثر بیمه ها قبول نمی کنند و فقط افراد درجه یک خانواده را می پذیرند لذا به سازمان مربوطه مراجعه کنید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ، در این خصوص از سازمان مربوطه سوال بفرمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جهت اطمینان از بیمه مربوطه سوال کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ، در این خصوص از سازمان مربوطه سوال بفرمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا افراد درجه یک را میتوان کفالت کرد ولی جهت اطمینان از بیمه پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معمولا افراد درجه یک را میتوان کفالت کرد ولی جهت اطمینان از بیمه پیگیری کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا مورد قبول بیمه نمی باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام ، در این خصوص از سازمان مربوطه سوال بفرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

معمولا افراد درجه یک را میتوان کفالت کرد ولی جهت اطمینان از بیمه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است با سازمان مربوطه در میان بگذارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام معمولا افراد درجه یک را میتوان کفالت کرد ولی جهت اطمینان از بیمه پیگیری کنید.