مشاوره حقوقی رایگان - زنا و سقط جنین

باسلام . مندر سال 89 به دلیل خطا و خلاف به 10سال حبس محکوم شدم .بعداز سپری کردن مدتی رای باز و مرخصی میرفتم تا سال 95 همسر و فرزندانم در شهرستان بودن که همسرم اسرار به مهاجرت به کرج داشت و من هم 1سالی بود مرخصی بسته شده بود.بلاخره بعداز 16 ماه به خانه برگشتم و چون هر هفته به خانه سر میزدم متوجه رابطه همسرم با پسرخاله خودش شدم .بعداز 1ماهی که می امدم و میرفتم همسرم گفت تو هفته قبل خونریزی شدید پیدا کرده و به بیمارستان رفته . من زیاد اهمیت ندادم .البته قبل از متوجه شدن رابطه بود.که با همسرم اتمام حجت کردم که درست بشه و هرچی بینشون بوده تمام کنن.ولی دیری نکشید که سرزده آخر شب رفتم خونه و دیدم که باهم هستن ولی کاری نمیکردن و فاصله داشتن.من بعداز دعوا و کتک کاری و مشاجره شکایت رابطه نامشروع کردم و هردو به زندان رفتن و شلاق خوردن و ما هم جدا شدیم . سال 96 طلاق گرفتیم و تمام . بعداز مدتی با شخصی تو بیمارستانی که همسرم بستری بود آشنا شدم و پی تحقیقات متوجه شدم که خونریزی همسرم به دلیل سقط جنین و بعد عمل کورتاژ بوده .کل مطلب گفتم تا اینجا برسم که آیا من که اون زمان تو شکایت رابطه نامشروع رای دادگاه گرفتم و محکومشون کردم الان بعد از گذشت 5سال و جدا شدن میتونم نسبت به مدارک موجود در بیمارستان اعلام دعوی و زنا و دخول و سقط جنین کنم.
خواهش میکنم کمک کنید تا از درد و بلای که میکشم کم بشه .مهریه دارم میدم. بچه ها هم پیش خودم هستن. درضمن بچه ها هم شاهد رابطه و همخوابی اونا بودن و دیدنشون

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.