مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهرداری به خاطر قطع درخت

شهرداری آمده چندین درخت تنومند قدیمی در یکی از بلوارهای شهر را از کف قطع کرده است. درختان هیچ خشکیدگی و بیماری و آفتی نداشته اند و در شبکه برق و فاضلاب هم نبوده اند . پس از پرس و جو و جنجال رسانه ای مسئول این کار (معاون شهردار) اعلام کرده است که این درختان گونه مناسب نبوده اند و شهرداری می خواهد در کنار آنها نهال هایی دیگری بکارد و به نوعی جایگزین کند . با توجه به اینکه مسئولیت و مالکیت درختان سطح شهر با شهرداری است آیا امکان شکایت از شهرداری به خاطر قطع سلیقه ای درختان وجود دارد ؟ آیا یک شهروند می تواند شخصا اقدام به ارائه دادخواست و شکایت از شهرداری به خاطر قطع درختان را کند ؟آیا NGo می تواند برای شکایت و ارائه دادخواست اقدام کند ؟
کمیسیون 7 شهرداری فقط شامل و ناظر بر قطع درختان توسط صاحب و مالکین ساختمان و باغات شهروندان است یا برای خود شهرداری هم صدق می کند ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ان جی او یا محیط زیست بهتر میتواند شکایت کند