مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و فریب و کنترل گوشی از 5خط ایرانسل وچیزخورکردن فرد و اخاذی

باسلام من یک دفعه چون جدیدن گاه گداری گرفتار مواد شده بودم پدرم راهی بیمارستان میشودومن هم به بالا سروی حاضرمیشوم درادامه میام برای ابجی خودغذابگیرم که یک دفع به سرم زد که مصرف عشقی دوباره داشته باشم خلاصه از چندنفری که ضایعات جمع میکردن پرسیدم که انها ساقی سراغ ندارن که یکی به نام م. به سر راهم خوردومن را به جای نزدیک زندان کاشمر راهنمایی کردوبعد2جلسه نیم ساعته 1جلسه یک 2روزه باوی داشم که جلسه 2روزه به خاطراین که باخوانواده بحس کرده بودم ناچار 2روزبا این رابطه داشتم ومبلغ پولی 7میلیون از من اخاذی کرده از طریق گوشی که یک سیمکارت منو در میارن وسیمارت ایرانسل ومیزارن شبش هم قصدجونمو داشتند که قصردر رفتم وهرجا اقدام به شکایت میکردم ماموران اگاهی نمگذاشتن و زوتر از من رفته ومیگفتن حالش خوب نیس خیلی جاهارفتم تا حتی 5شماره منو کنترول میکنن من هم تا به حال به کارای دادگاهی نرفتم

پاسخ ها :

تهمت اخاذی