مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل به شخص سوم جهت فک پلاک و انتقال سند

در دفتر خانه شهریار برای انتقال خودرو و فک پلاک به شخص سوم که از طرف دیگر معامله معرفی شده بود وکالت بلاعزل دادم ولی چون تمامی پول را نگرفتم می خواهم معامله را فسخ کنم آیا امکان عزل وکیل از طریق دفترخانه امکان پذیر است یا به دادگاه باید مراجعه شود لطفاً مراحل را راهنمایی فرمایید با تشکر

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

بله به دفترخانه محل تنظيم رفته و وكالتنامه را قبل از اجراي ان باطل نماييد دكتر قريشي از وكلاي دادراه

یک وکیل

سلام" به هیچ وجه امکان عزل وکیل در وکالت نامه رسمی که موکل ضمن عقد لازم ، حق عزل وکیل را از خود ساقط نموده وجود ندارد . چونکه اگر امکان عزل وکیل در وکالت رسمی بلاعزل وجود داشت بنیان قراردادهای حقوقی بین اشخاص فرو می ریخت و هرج و مرج حقوقی بوجود می آمد و به اصطلاح عامیانه دیگر سنگ روی سنگ بند نمی آمد .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.خیر.به دادگاه مراجعه ودادخواست مطالبه ثمن (وجه)تقدیم کنید.یاالله