مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه از ثبت و دادسرا

با سلام عزیزان ممنون از جواب درست شما ،،،بنده بابت مهریه به ثبت درخواست دادم ودر حال پیگیری هست ،،،جهت مزایده ملک توقیف شده اداره ثبت گفت چون بازداشت مقدم داره ما نمیتونیم انجام بدیم وباید از دادسرا اقدام کنی ،،،حالا بنده جهت بازداشت اجاره های چند تا ملک اقدام کردم ودر حال انجام هست ،،،چونکه در ثبت فکر کنم زودترکار انجام میشه ومیخوام مقداری از مهریه را در ثبت پیگیری کنم ،،،،بنده میدونم میشه مقداری ازمهریه را از ثبت اقدام کرد ومقداریشو از دادسرا ولی من تمام مهریه را از ثبت درخواست کردم الان مهریه در حال پیگیری در ثبته چگونه مقداری از ثبت اقدام کنم ومقدار از دادسرا آیا میشه ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید در اداره ثبت گواهی انصراف بگیرید بعد از طریق دادگاه خانواده اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ثبت را مختومه کنید و از دادگاه پیگیری کنید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

... در ادامه اگر مدیون مال دیگری یا حقوق جهت توقیف نداشته باشد. در ثبت مختومه. سپس از طریق دادگاه اقدام کنید