مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه دست نویس

سلام عرض ادب و احترام وقتتون بخیر

ما 2 پسر و یک دختر بودیم که برادر من سال 92 فوت کرده و پدرم 3 ماه پیش فوت کرده
وصیت نامه ای دست نویس توسط امام جماعت مسجد نوشته شده و توسط پدرم و نویسنده امضا شده و به یکی از اقوام سپرده
متن وصیت نامه این است
کل اموالم را بین خودت و خواهرت به تساوی تقسیم کن و دو دختر برادر مرحومت را از سهم دختری بهره مند کن
آیابا توجه به اینکه وصیت بیش از ثلث مال هست وجهه قانونی دارد؟
دختر های برادرم شکایت کرده اند که ما دو نفر یک پسر محسوب میشویم و یک سوم اموال برای ماست .
اگر وصیت نامه درست است چه سهمی برای آنها میشود .
و با توجه به اینکه پدر گفته اموال را بین خودت و خواهرت به تساوی تقسیم کن سهم من و خواهرم چقدر خواهد بود
متشکرم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

مفاد وصیتنامه در صورت عدم تنفسذ از طرف سایر ورثه فقطنسبت به ثلث ماترک نافذ است. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید