مشاوره حقوقی رایگان - داوری

سلام ؛ در سال 98 مبایعه نامه ای را با شخصی تنظیم و امضا کرده ام که با درخواست فروشنده و موافقت من ثمن را بیشتر از ارزش واقعی درج کردیم و در همان مبایعه نامه فروشنده اقرار به دریافت کل وجه نمود و امضا و اثر انگشت هم پای مبایعه نامه زد و مدیر بنگاه و یک نفر شهود هم مبایعه نامه را امضا کردند حال بعد از 2/5 سال در داوری طرح دعوا کرده و اعلام کرده نصف مبلغ را دریافت و الباقی مانده !! لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم ؟ تشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ایشان باید ادعای خود را ثابت نماید و اگر شما هم شهود مبنی بر گفته ها یتان دارید معرفی نمایید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

در داوری با مشورت وگیل دادگستری دفاع کنید که فرد اقرار به دریافت نموده و باید خلاف آن را خودش ثابت کند.