مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از عکس شناسنامه و کارت ملی

سلام وقت بخیر
من حدود یک و نیم سال پیش برای اینکه توی کانال vipیک کانال کنکوری عضو بشم ادمینش ازم خواست که عکس شناسنامه و کارت ملی روتو تلگرام بفرستم منم این کارو کردم ولی در عکسها چهره ام رو پوشوندم وتصویرم معلوم نبود آدرس محل زندگی و شماره تماسمو بعد از سین کردن دیگه جوابمو نداد ودلیت اکانت زد
خیلی میترسم نره خلاف کنه جرمشو گردن من بندازه یا سو استفاده دیگه ای ازش کنه
نمی‌دونم چرا اینجوری شد
ممکنه بخواد حساب بانکی مو خالی کنه یا...
لطفا راهنمایی کنید الان اگه سو استفاده کرده باشه چی ؟از کجا بفهمم؟؟
با سپاس

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی جزئیات موضوع می باشد