مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از عکس شناسنامه و کارت ملی

درود،من توسط پزشک انلاین ... دکتر معاینه میشم و هربار ایشون برای نوشتن نسخه، از من عکس شناسنامه و کارت ملی میخواد. میخوام بدونم آیا ممکن هست که از اطلاعاتم سوء استفاده کنه؟ و خب باید از کجا بدونم که از اطلاعاتم سوء استفاده شده؟
نمیدونم چرا اما اعتماد ندارم که همه ی مدارکم رو برای یک دکتر بفرستم،اصلا چرا باید مدارکم رو بخواد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر مشکلی پیش نمیاد.
اگر کسی بخواد سوء استفاده کند امکان سوء استفاده وجود دارد
ولی معمولاً پزشک چنین کاری نمی کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف کپی و عکس از کارت ملی نمی‌تواند موجب کلاهبرداری باشد اما امکان سوءاستفاده است.