مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پیدا کردن وراث نامعلوم

سلام.‌ ملکی را خریده ام که مشخص گردید صاحب سند فوت شده و با پیدا کردن چند نفر از وراث تقاضای گرفتن برگه انحصار وراثت جهت ارائه دادخواست الزام به تنظیم سند را دادم اما وراث همکاری نکرده و بنده هم دقیق نمیدانم ورثه متوفی چند نفر هستند. چگونه کل ورثه را پیدا کنم ؟ و آیا بدون برگه انحصار وراثت میتوانم دادخواستم را به دادگاه ارائه دهم که رد نشود ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال باید نام کل وراث را پیدا کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق دفتر کل برای گرفتن استعلام گواهی حصر وراثت اقدام نمایید و سپس دادخواست علیه شان طرح کنید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید