مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری سرقفلی در صورت در دسترس نبودن هیچ کدام از وراث

سلام من سرقفلی یک مغازرو از طریق یک مبایعه نامه محضری از پدرم خریدم که الان فوت شدن ولی داخل اون مبایعه نامه اولی پدرم زده شده بوده حق انتقال به غیر را ندارد.....
مورد اول من که پسرش هستم غیر محسوب میشم؟یا من نمیتونم به شخص دیگری بفروشم؟
مورد دوم سرقفلی باید تغییر کاربری داده بشه و وراث مالک ایران نیستن و هیچ دسترسی بهشون نداریم برای تغییر کاربری قانونی باید چه کاری انجام داد؟ (آگاه به رضایت وراث برای تغییر کاربری هستیم ولی در دسترس نیستن)

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگرتنهاورثه شمایید بهتره ازاون مبایعه نامه جایی چیزی نگیدپدرحق واگذاری ارادی وبموجب عقد را نداشته اما اگر فرض کنیم با فوت ایشان مال قهرا به شما واگذار شده موردی ندارد وگرنه آن عقد غیر نافذ است و نیاز به رضایت بعدی
حال اگر وراث خارج از کشورراضی اند
ازطریق کنسولگری جهت رضایت به شمااقدام کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی باید مفاد قرارداد بررسی شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی مبایعه نامه مورد اشاره مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد تا بتوان نظر داد که انتقال از سوی شما ممکن است یا ممکن نیست؟!

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی غیر محسوب می شوید
خیر
دادخواست بدهید به دادگاه