مشاوره حقوقی رایگان - هتک حرمت مادر فوت شده

درود خواهشمندم جواب بنده رو بدید،عارضم خدمت شما عزیزان که مادر بنده حدودا از 15 سال پیش از جانب داماد و خانواده داماد ما به صورت مکرر مورد هتک حرمت قرار می گرفت، به شکلی که این درگیری های ذهنی که برای مادر بنده ایجاد می شد منجر به سکته قلبی ایشان در سن 39 سالگی و فوت ایشان در سن 46 سالگی شد و با وجود چندین سال مریضی های بسیار بسیار سختی که داشتند باز هم مورد هتک حرمت خصوصا از جانب داماد ما قرار می گرفت،حتی با وجود اینکه ایشان فوت شده اند این آقا الفاظ رکیکی رو به مرحومه نسبت می دادند و حتی یک مرتبه مادر بنده و خودم رو دو مرتبه تهدید به زدن کردند و بسیار تا بسیار برای ما درگیری ذهنی ایجاد کردند،این شخص به هیچ عنوان سلامت روحی روانی ندارند و معتاد به شیره و تریاک هستند، میخواستم ببینم راهی هست که در خصوص تهدید ها و هتک حرمت هایی که طی این سال ها انجام شده شکایت کنم؟؟؟

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

نسبت به موارد گذشته عموما به جهت مرور زمان شکایت نتیجه ندارد اما اگر درحال حاضر همچنان اقدام به فحاشی ،هتک حرمت و تهدید دارن میتونید شکایت نموده و با ارایه دلیل مثل شهادت شهود درخواست مجازات نمایید