مشاوره حقوقی رایگان - پدرم با یه شتر تصادف کرد و کشته شد

باسلام
حدود سه ماه قبل پدرم ساعت 2بامداد باماشین بایه شتر برخوردکرد و تصادف منجر به کشته شدن پدرم و مجروح شدن دوتن از مسافرانش شد
کروکی 50 50زد وصاحب شتر اعتراض کرد کارشناس که اومد باتوجه به اینکه ماشین بیمه بوده پدرم را صد درصد مقصر کرد وخطای دید پدرم را علت تصادف زد درصورتی که شتر بعد آفتاب غروب تا طلوع خورشید نباید توی جاده وبیابان آزاد باشه
اعتراض کردیم حالا قراره هیئت پنج نفره کارشناس بیاد میخوام بدونم چجور باید ثابت کنم که صاحب شتر مقصره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تشخیص موضوع با هیأت کارشناسی است و شما می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بر اساس اسناد و شواهد و مدارک و محل ممنوع بودن حیوانات اهلی و عبور ومرور در آن محل می توان کارشناسی را توجیه نمود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تشخیص موضوع با هیأت کارشناسی است و شما می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو است از پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام تشخیص موضوع با هیات کارشناسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به نظر هیات دارد و شما فقط میتوانید دفاع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. دفاعیات خود را با اشاره به موارد اعتراضی اعمم از عدم عبور و مرور حیوانات در جاده در ساعات مشخص و شدت تصادف را به صورت یک لایحه کامل در پرونده بگزارید. البته قبل از ارجاع به هيئت پنج نفره باید در پرونده میگذاشتید. البته شما باید اعتراض مکرر خود را اعلام بدارید چرا ک وجود شتر در جاده در ساعتی ک قابل پیش بینی نبوده منجر ب فوت شده و جای اعتراضی برای صاحب حیوان نیست. توصیه میکنم در رسیدن ب حقوق خود جنگنده و با پشتکار باشید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طبق قانون صاحب حیوان باید هنگام عبور حیوان از جاده در هنگام شب علامت دهد .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید علامت میدادند دفاعیه مناسب لازم است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به تشخیص هیئت کارشناسی و علم قاضی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تشخیص موضوع با هیات کارشناسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

مقصر شناخته بشه بنفع شماست چون دیه از بیمه ماشین پرداخت میشه

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام بستگی به تشخیص هیئت کارشناسی و علم قاضی دارد