مشاوره حقوقی رایگان - ادم ربایی

سلام پدرشوهرم ب جرم ادم ربایی از شوهرم شکایت کرده واز کمپ چون شوهرم برادرشو برده کمپ هم از کمپ شکایت کرده هم از شوهرم تست برادرشم مثبت بوده 12 ساعت بدشم ولش کرده ولی پدرشوهرم میخواد دنبال پرونده روبگیره میتونه اثبات کنه هیچ ادرس و شماره ای هم از مانداره

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید توضیحات بیشتری در مورد این مساله ارایه کنیدتا بتوانیم شما را راهنمایی کنیم

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام آدرس شما رو میتونه پیدا کنه و حتی اگه آدرسی هم نداشته باشه ممکنه دادگاه قرار غیابی صادر کنه ولی در هرحال رفتار ایشون دارای وصف کیفری آدم ربایی نیست.