مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از قرصهای جلوگیری

با عرض سلام وخسته نباشید .
اگر زن در مدت ترک منزل از قرصهای جلوگیری استفاده کرده باشد قابل تشخیص هست؟اگر تشخيص داده شود برای اثبات رابطه نامشروع جزع اسناد قابل قبول برای قاضی هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در کنار سایر دلایل می توان به آن استناد کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصولاً بعید است که از این طریق رابطه نامشروع در مرجع قضایی ثابت شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سلام،قرصهای ضد بارداری صرفا جهت جلوگیری از بارداری نیست گاهی از طرف پزشک جهت بهبود برخی‌ بیماریهای رحم و تخمدان نیز تجویز میشود فلذا صرفا به این علت نمی توان رابطه نامشروع را اثبات کرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در کنار سایر دلایل می توان به آن استناد کند

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اینکه قابل تشخیص است یاخیر راباید از پزشک سوال بفرمایید ولی درحالت مصرف می تواند درکنارسایر نشانه ها باعث علم قاضی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر چون این قرص ها مصارف درمانی دیگری نیز دارند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صرفا به این علت نمی توان رابطه نامشروع را اثبات کرد و به دلایلرمختلفرقابل مصرف هست