مشاوره حقوقی رایگان - حق الزحمه بنگاه املاک بابت مشارکت در ساخت

سلام.بنده ملکی رو برای مشارکت دارم و سازنده با شرایط بنده که نصف نصف کل ملک و ساخت 3 طبقه تجاری و مبلغ 7 میلیارد بلاعوض میباشد،موافقت کرده است.بنگاه املاک گفتن حق الزحمه شان قانونا نفری 150 میلیون است و از ما درخواست نفری 300 میلیون کردن که تا انتها در کنار ما باشند و سازنده را موظف به انجام تعهدات در تاریخ مشخص کنند.ارزش کل ملک هم 27 میلیارد تومن تخمین زدند. آیا این رقم ها قانونی هست؟چه مبلغی باید به بنگاه پرداخت شود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قانونی نیست از طریق اتحادیه املاک پیگیری کنید.
شما با مبلغی خیلی کمتر از مبلغ درخواستی املاک می توانید وکیل بگیرید تا کارهای قانونی را در کنار شما باشد و اگر لازم شده قراردادی تنظیم کند.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از اتحادیه املاک پیگیری کنید و جهت راهنمایی از خدمات مشاوره تلفنی استفاده نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر این مبلغ خیلی بالاست از طریق اتحادیه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

از اتحادیه املاک پیگیری کنید و جهت راهنمایی از خدمات مشاوره تلفنی استفاده نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ این سوال را از اتحادیه املاک باید جویا شوید اصولا قراردادهای بین اشخاص اگر مخالف قانون نباشد صحیح است .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اتحادیه مربوطه موضوع را پیگیری کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

ک با سلام و احترام حق الزحمه مشاورین املاک حسب مورد با توافق طرفین و یا یک درصد از مبلغ معامله می باشد که مبلغ دقیق آن را میتوانید از طریق اتحادیه املاک شهرستان برآورد نمایید ضمن اینکه مشاوره املاک صلاحیت الزام سازنده به اجرای تعهدات خود را ندارد و این امر صرفاً از طریق مراجع قضایی صالح و با کمک وکلای محترم دادگستری امکان پذیر است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق اتحادیه مربوطه موضوع را پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا قراردادهای بین اشخاص اگر مخالف قانون نباشد صحیح است .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام از طریق اتحادیه مربوطه موضوع را پیگیری کنید