مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد و فرار مداوم از منزل

با سلام
ببخشید بنده اعتیاد به تریاک داشتم و بعد از 4 سال ترک فهمیدم خانم مشغول کشیدن و خوردن متادون هست بعد از مدتی تمام وسایل منزل رو شکسته یا پاره کرده و دنبال دوربین میگشته تا فهمیدم اعتیاد به شیشه داره و از سادگی من سو استفاده بنده را نیز معتاد کرد در پی یک سری توهمات بنده تعهدی از اینجانب گرفتم متن تعهد اینجانب فلانی تعهد مینمایم بعد از کشیدن شیشه همسر و فرزندم را مورد ازار و اذیت قرار نمیدهم با دو امضا و نام داخل امضا مدتی بعد چند برگه در رابطه با خودکشی خانمم و این که من مرد بسیار خوبی هستم و بی تقصیر پیدا کردم همین طور دعایی برای این که مرا به محبت وادار کند
چند باری از فکر و خیال کارهاش ما رو وادار کرد که ازمایش کوئید 19 بده ولی جوابش کشیدن شیشه بود نه کرونا
مقداری مانتو و لوازم که بنده برایم نااشنا بود داخل منزل دیدم و تا از وجود انها داخل منزل پرسیدم به بهانه که قصد دارم او را بکشم میرفت و پس از مدتی بر میگشت که که الان بار 5 که رفته فرزند من که طاقت دعوا و عربده زدن شبانه را نداشت یکسالیست پیش پدر و مادرم هست و خانم بنده خواب و کارهایش را به زور انجام میداد و در نبود من به جاهایی مثل داروخونه افراد معتاد و ناشایست و فروش متادون میرفت بیست روزی مانده به اواخر اجاره نامه طبق عادت مرا ترک و دوماه به خانه پدرش رفت در این فاصله از سوی کسی سیگار شیشه و مانتو به عنوان هدیه که پسر 9 ساله برادرش دیده بود کرد همچنین به گفته پدر فرد دیگری ترک موتور پسرش و رفتن مسافت زیادی با برداشتن دستگاه پایپ نز د خانه پدر خانم رفتند و ... بنده برای برگرداندنش هر دفعه کتک خوردم تا این که اجاره نامه پایان و اسبابم رو به خانه پدرم که فرزندم انجا بود بردم خانم بنده در شرکتی مشغول شده بود من برای این که او را برگردانم از رئیس شرکت بارها خواستم او را بیرون کند و دلیلش را مطرح کردم او نه تنها این کار را نکرد از وی طرفداری نیز کرد بنده نه شاکی چند بار فرار و عدم تمکین که سرجمع پنج ماه میشود نشدم نه چیز دیگری ایشان نیز شاکی نشده و من و بچه اش بلاتکلیف مانده ایم خواهشا بنده را راهنمایی کنید چون خودم مصرف دارم و اگر مصرف نکنم مشکل تنفسیم بیشتر میشه قادر به ترک نیستم خیلی خلاصه بگین تمکین چند ماهو چجوری بگیرم چون گذشته و مدارک فوق چقدر برای من برگ برنده ای محسوب میشود کل راهای ارتباطیش و قطع و با واقعیت رو به رو نمیشه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی نیازمند بررسی مستندات و مدارک شما خواهد بود