مشاوره حقوقی رایگان - غبن فاحش

دادگاه عدم استماع داده گفته طبق بند 7 قولنامه به داوری رجوع شود متن را داور چگونه بنویسد تا اجرایی شود?

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام تا زمانی که موضوع شما مشخص نباشد و شرایط قرارداد را ندانیم چگونه می توانیم پاسخ ارایه کنیم؟

یک وکیل

سلام " وقتی در قرارداد پیش بینی شده است که در صورت حدوث اختلاف ، به داوری رجوع شود و با این حال ، اختلاف (دعوی) خود را به دادگاه برده باشید نتیجه آن چیزی غیر از صدور قرار عدم استماع دعوی نمی شود ! ممکن است داور مرضی الطرفین را تعیین نموده باشید و یا هر یک از طرفین اختلاف ، داور خود را تعیین نموده باشد و به داور سوم (سرداور) تراضی ننموده باشید و قص علیهذا و ...با این توضیح اعلام می گردد ؛ چونکه موضوع سوال و اختلاف شما تخصصیست حتما بدون مراجعه به دفتر وکیل دادگستری متعهد و متخصص و خبره و حاذق در زمینه مبحث داوری در حوزه جغرافیائی یا قضائی خود و اخذ مشاوره حقوقی لازم از ایشان ، هیچگونه اقدامی که مغایر با قوانین مبحث داوری باشد انجام ندهید .

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام پاسخ همکاران محترم جامع وکامل می باشد

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

قواعد مربوط به داوری دارای نکات حقوقی بسیار میباشد با مراجعه به یک حقوقدان وارائه قرارداد مربوطه سوالات خودرا مطرح نمایید