مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از آپارتمان

ساکن آپارتمان 4طبقه 7 واحدی در طبقه سوم هستم ، جاکفشی بیرون در گذاشتیم و از جا کفشی پوتین و کفش ما به سرقت رفته ، کی باید پاسخگو باشه و چکار باید بکنیم مرسی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مسئولیتی متوجه کسی نیست و اگر سارق را میشناسید می توانید شکایت کنید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. از طریق مدیر ساختمان یا هییت مدیره ساختمان پیگیری کنید. ضمنا در صورتی که مجهز ب دوربین است درخواست بازبینی دوربین نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

از طریق مدیر یا هئیت مدبره ساختمان پیگیری کنید اگر مجهز ب دوربین است خواهان بازبینی دوربین شوید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

نیاز به بررسی بیشتر دارد برای مشاوره و رائه راه حل تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق مدیر ساختمان پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شکایت سرقت را مطرح نمایید و هیچ شخصی مسئول نمی باشد