مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

باسلام. در مجتمع زندگی میکنیم که دارای نگهبان میباشد ایشان سهل انگاری نموده و درب مجتمع را در شب باز گذاشته است و متاسفانه موتور سکلیت بنده به سرقت رفته است گزارش به 110 و از ایشان هم شاکی شدم مجتمع دارای دوربین مدار بسته میباشد ولی ایشان اعلام نموده فیلم پاک شده که سارق موتور را سرقت نموده است البته در همان روز عوامل گشت و تعدادی از همسایگان فیلم را رویت نمودند متاسفانه برای وی منع تعقیب صادر شده آلان چه کنم آیا قانونی است که بتوان به حقمان برسم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی مسؤلیت مدنی تنظیم گردد

بهروز مافی

بهروز مافی :

سلام.قطعیت ندارد ، ولی می توانید دعوای حقوقی علیه ایشون مطرح کنید ، تا در صورت اثبات قصور و وجود رابطه سببیت بین سهل انگاری ایشون و وجود خسارت ، محکوم به جبران خسارت شوند