مشاوره حقوقی رایگان - روابط نامشروع دختر

با سلام متوجه روابط نامشروع دختر جوانم با پسری شده ام که او را به عنوان دوست پسرش به ما معرفی کرده و ادعا می کند در حال اشنایی برای ازدواجند و به این نیت با هم بیرون می روند ولی من چون شک کردم وسایل پیشگیری از کیف دخترم پیدا کردم وقتی صحبت ازدواج با او را مطرح می کنیم مخالفت می کند که حالا زود است و فلان امتحان و بهمان.....به این دلیل من مدتی به اشتباه به همسرم شک کردم و زندگی برایم بسیار سخت و اسفناکی شد الان خیلی ناراحتم نمی توانم عمق فاجعه را به دخترم بگوئیم شما چه پیشنهادی دارید؟ آیا اگر پسر زیرش زد که با دختر من بوده و اصلا قصد ازدواج هم نداشته و اصلا اگر به دخترم انگ بی عفتی بزنه و از ازدواج منصرف بشه من چه خاکی به سرم بریزم؟ آیا می تونم شکایت کنم؟ آیا در صورت ازدواج آنها باز هم از نظر حقوقی خطری تهدیدش می کند؟ الان چه باید بکنم بدبخت شدم ......

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خودتان را بااین موارد اذیت نکنیدبا آرامش در این خصوص فکر کنید وتصمیمگیری دقیق داشته باشید و عواقب کار را با دخترتون در میان بگذارید در صورت عدم قصد ازدواج از ادامه این رابطه جلوگیری به عمل آورید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سن دخترتون کمتر از 18 سال تمام است می توانید شکایت کنید.
بهتر است دخترتون رو قانع کنید تا تکلیف خود را مشخص کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ صریح و قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر سن دخترتون کمتر از 18 سال تمام است می توانید شکایت کنید.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. بی دلیل به خود استرس وارد نکنید. و سعی کنید به عنوان یک فرد عاقل و پخته تصمیم منطقی بگیرید. در نظر داشته باشید در صورتی ک دخترتان بالغ و 18 سال سن دارد بهتر است صرفا دوستانه با ایشان در رابطه با عواقب روابط نامشروع صحبت کنید و از ایشان بخواهید با پسر صحبت کند تا ملاقاتی سه نفره جهت تعیین تکلیف رابطه داشته باشید. هر رفتار نامناسب ممکن است عواقب بدتر داشته باشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بهترین راه صحبت دوستانه و منطقی با ایشان می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بهتر است دوستانه و با مهربانی مشکل را حل کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،نگران نباشید به هر حال اقتضای جوانیست و نیاز به راهنمایی دارند نه تحکم.و دوستانه و با صمیمیت با دخترتان صحبت کنید و از عواقب این نوع ارتباطات برایش بگویید مثل یک دوست، که حرفش را با شما در میان بگذارد و مخفی نکند.اگر لازم است از مشاور و روانشناس نوجوانان و جوانان بهره ببرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهترین کار این است که از مشاوران و روانشناسان جوانان راهنمایی بگیرید