مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پزشکی اعصاب و روان

سلام وقت بخیر من چن سالی هست که بیماری اعصاب روان دارم و سابقه بستری دارم
برای معافیت پزشکی اقدام کردم مرحله اول معاینه پزشکی بیماری رو تشخیص داد بعد از مدتی رفتم کمیسیون شهرستان بعدش هم رفتم کمسیون شهر خودمون اونجا هم گفتن معاف هستی ولی چن روزه دیگه زنگ زدن و گفتن که پرونده ات رفته تجدید نظر باید بری کمیسیون شهرستان دیگه ،رفتم اونجا بار اول ویزیت کردن و نامه نوشتن به بیمارستان و دکتری که زیر نظرش بودم جلسه دوم رفتم نامه ها رو هم بردم اونجا ازم تست شخصیت گرفتن و بار سوم رفتم کمیسیون شدم
به نظرتون می تونم معاف بشم؟؟

پاسخ ها :

معافیت پزشکی اعصاب و روان