مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تهیه مسکن

سلام.من مرد هستم. از سال 98 در عقد هستیم و از فروردین 99 همسرم با من ارتباطی نداشته و من را ترک کرده. نفقه و مهریه را اجرا کرده و من هم در حال پرداخت هر دو هستم و با توجه به شرایط مالی ای که درست کرده نمی توانم مسکن تهیه کنم. آیا او می تواند من را ملزم به تهیه مسکن کند آن هم با مشکل مالی ای که برایم ایجاد کرده و حق طلاق بگیرد؟ می توانم در دادگاه به بی میلی او برای شروع زندگی که در پیام ها و صحبت هایش وجود دارد استناد کنم؟ لطفا راهنمایی کنید چگونه او را به زندگی برگردانم
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زوجه می تواند دادخواست الزام به تهیه مسکن بدهد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام زوجه می تواند دادخواست الزام به تهیه مسکن بدهد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

زوجه میتواتد دادخواست الزام به تهیه مسکن دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله امکان دارد و زوج مکلف به تهیه مسکن می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکان دارد و زوج مکلف به تهیه مسکن می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله میتواند بهتر است راهی برای رهایی پیدا کنید