مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیزی 6ماه قابل جایگزینی هست

سلام بخاطر استفاده از چک جعلی من 6ماه حبس تعزیری بریدن غیابی تو تجدید نظر من هیچ گونه سابقه کیفری ندارم و بار اولمه عنوان دستمزد بهم دادن و نتونستم ثابت کنم اون طرفمم خودشو گم گور کرد ایا قابل خرید هست این حکم یا قابل بخشش تو ثنا هم میرم نوشته پرونده مختومه شده

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

حبس خریدنی نیست.درخواست تخفیف دهید اگر موافقت شود مشمول خواهید شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

حبس خریدنی نیست.درخواست تخفیف دهید اگر موافقت شود مشمول خواهید شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حبس خریدنی نیست اما یا درخواست قابل تخفیف است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

میتوانید درخواست تخفیف دهید چون حبس خریدنی نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حبس قابل تبدیل است و در ضمن حکم دادگاه می آید اگر تبدیل نشده نمی توان کاری کرد اما قابل تعلیق است

حامد ملک زاده

جناب آقای حامد ملک زاده :

سلام : نظر به اینکه پاسخ به سوال شما نیازمند توضیحات کامل از جانب شما میباشد خواهشمند است در صورت تمایل اقدام به مشاوره تلفنی نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید درخواست تخفیف دهید چون حبس خریدنی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مجازات حبس ، قابل تبدیل نیست ولی .. جهت ارائه پاسخ قانونی نیاز به بررسی جزئیات است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام میتوانید درخواست تخفیف دهید چون حبس خریدنی نیست.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر رای قطعی نشده به آنها اعتراض کنید