مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

من خانم با سابقه 20 سال کارگری با 39 سال سن میتونم از قانون بازنشستگی زودتر از موعد استفاده کنم. لطفا راهنمایی کنید. ممنونم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما در سن 42سال با 20سال سابقه و دریافت 20روز حقوق میتوانید بازنشست شوید

امين  يزدان پناه

جناب آقای امين يزدان پناه :

با سلام
خانم محترمه با این شرایطی که فرمودید نمی تونید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با42سال سن وبا 20سال سابقه و دریافت 20روز حقوق میتوانید بازنشسته شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام.
زنان با 20 سال سابقه بیمه متوالی یا 25 سال سابقه بیمه متناوب در کارهای سخت و زیان آور بدون شرط سنی میتوانند درخواست بازنشستگی نمایند
زنان تحت پوشش با 42 سال سن و
20 سال سابقه بیمه ، برای مشمولین قانون کار ، میتوانند درخواست بازنشستگی بدهند