مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی زودتر از موعد

سلام من 52سال دارم سرورست خانوار هستم و به دلیل اسیب و جراحی حین کار خیلی سخت کار کردنم چطور میتونم زودتر بازنشسته بشم با 15سال بیمه
میتونم هزینه چندسال پرداخت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه چند سال رو خیر
ولی برای کارافتادگی میتوانید اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر از کار افتاده باشید درصورت تایید گمیسیون پزشکی میتوانید از کار افتادکی بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر مردان با 20 سال سابقه بیمه متوالی یا 25 سال سابقه بیمه متناوب
در کارهای سخت و زیان آور بدون شرط سنی میتوانند درخواست بازنشستگی بدهند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تحت شرایط ممکن است، میتوانید به نتیجه کمیسیون در دیوان عدالت اداری اعتراض کنید یا مجددا در کمیسیون بررسی شود، لازم است بررسی بیشتری شود