مشاوره حقوقی رایگان - اختلاس تشکل های صددرصد خصوصی

با سلام
بخش خصوصی اقدام به اخذ یکسری وام از سیستم بانکی نموده و برخی از وام را سپرده نموده و سود آن را دریافت کرده است و در راستای اهداف طرح هزینه نکرده است. الان به مدیرعامل اتهام اختلاس و تضییع اموال بیت المال داده شده است. اختلاس مگر مربوط به کارکنان دولت نیست؟ البته بخش خصوصی با مجوز هیات مدیره اقدام به سپرده گذاری و اخذ سود کرده است و سود حاصله نیز نهایتا صرف تسویه تسهیلات شده است.
از طرف دیگر به برخی کارکنان دستگاه دولتی که در این خصوص نیز اتهام اختلاس وتضییع اموال دولتی زده شده است. در حالیکه این وامها توسط بخش خصوصی گرفته شده اند و بخش دولتی هیچ دخالتی نداشته است. چرا که نه در قانون و نه در اساسنامه بخش خصوصی حتی نمی توانند نظارت مالی داشته باشند.
چرا چنین اتهامی زده شده است. آیا چنین اتهامی براساس ماده های قانونی مجازات اسلامی قابل قبول است؟
ممنون میشم پاسخ بدید.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

دکتر رجبی پور:
درفرض توضیحات فوق بنظر میرسد اتهام اختلاس وارد نباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ قانونی نیاز به بررسی موضوع است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام عنوان خاص مجرمانه داره .و مربوط به بحث اختلاس نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای ارائه پاسخ قانونی نیاز به بررسی موضوع است