مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام. به دوستی قدیمی مبلغ 5 میلیون تومان قرض دادم ولی متاسفانه نزدیک 4 ماه است که پول بنده نمیدهد و جواب تلفن نمیدهد و مجهول المکان است. از اشخاص دیگر هم مبالغ بیشتری گرفته و جواب تلفن آنها هم نمیدهد. در حال حاضر 3 نفر هستیم‌که از ایشان شکایت داریم.لطفا بنده را راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" پرسشگر عزیز " عنوان سؤال شما ، مطالبه قرض الحسنه پرداختی به دوست تان است و نه جرم خیانت در امانت ! در شورای حل اختلاف دادگستری محل اقامت خوانده ( دوست خود ) طرح دعوی حقوقی مطالبه مبلغ 5 میلیون تومان قرض الحسنه خود با احتساب جمیع خسارات دادرسی را بخواهید . اگر هم مجهول المکان است در دادخواست نشانی ایشان را مجهول المکان معرفی و با پرداخت هزینه آگهی از طریق نشر آگهی در روزنامه های کثیرالانتشار ، ایشان را دعوت به دادرسی نمائید .

یک وکیل

همکارم پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار خودداری می نمایم