مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار برای اقساط معوقه مهریه

همسرم سال 97به پرداخت هر ده ماه یک سکه محکوم شدوتا الان هیچ مبلغی بابت مهریه پرداخت نکرده و جدیدا هم درخواست تعدیل اقساط داده وهم درخواست اعسار بابت اقساط معوقه.ایا امکانش هست که اقساط معوقه رو هم براش قسط بندی کنن؟!

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .میزان صدمات وجراحات را پزشکی قانونی برحسب درصد تعیین واجرای احکام کیفری محاسبه می کند

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام .یکی از دفاعیات شما عدم تمکین حکم تقسیط گدشته باشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام .یکی از دفاعیات شما عدم تمکین حکم تقسیط گدشته باشه

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام با توجه به گذشت سه سال احتمال دارد منتها بعضی از قضات نسبت به اقساط معوقه درخواست تعدیل را نمیپذیرند چرا که تکلیف زوج بوده که پرداخت کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میزان صدمات وجراحات را پزشکی قانونی برحسب درصد تعیین واجرای احکام کیفری محاسبه می کند