مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا در لیست سیاهه

سلام من با تامین خواسته جهیزیمو طبق لیست آوردم منزل پدرم و در دادگاه استرداد جهیزیه قاضی رای داد که اقلامی که پسر تهیه کرده باید بهش تحویل بدیم توی لیست جهیزیه پدرم چهل گرم طلا ب من داده بود ک شبی که اقا منو از خونه انداخت بیرون طلاها موند تو خونه و اقا برداشته یعنی صورت جلسه کلانتری که نماینده دادستان امضا کرده که طلا کسره موجوده حتی پسر لیست سیاهه رو هم امضا کرده الان قاضی میگه که طلا جزو جهیزیه حساب نمیشه من باید چیکار کنم که طلارو پس بگیرم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید ثابت کنید زوج برداشته است .

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

به استناد رسیدی که از همیر خود دریافت کردید دادخواست مستقلی مبنی بر استرداد طلا تقدیم مرجع قضایی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید.