مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

با عرض سلام خدمت وکلای محترم
بنده بخاطر شرایط بیکاری قدرت پرداخت نفقه فرزند را ندارم سوالی که دارم در این مورد ایا دادگاه مانند نپرداختن مهریه برخورد میکند و کمک به حبس نشدن من میکنند

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مورد نفقه فرزند باید شما تمکن مالی داشته باشید ودر غیر اینصورت عدم پرداخت نفقه موجب حبس نمیشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به مکن مالی و جسمی شنا برای کار کردن دارد همچنین اوضاع و احوال را قاضی در نظر می گیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در مورد نفقه فرزند باید تمکن مالی داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در هر صورت پرداخت نفقه فرزند به عهده پدر میباشد اگر توانایی پرداخت را ندارید دادخواست اعسار مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت اگر اعسار مطلق شما ثابت شود امکان جلب وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله برای پرداخت نفقه فرزند شما باید تمکن مالی داشته باشید و در صورت عدم پرداخت باعث حبس شما نمیشود