مشاوره حقوقی رایگان - آیا زنی که رابطه نامشروع دارد می‌تواند حضانت فرزند داشته باشد

سلام آیا زنی که رابطه نامشروع داشته و برایش 90ضربه شلاق در امده حق حضانت فرزند را دارد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرف رابطه نامشروع به منزله فساد اخلاقی تلقی نمی گردد تا از آن سلب حضانت گردد مگر اشتهار به فساد در زوجه وجود داشته باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتواند حضانت بچه را داشته باشد مگر اینکه اشتهار به فساد داشته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زوج دادخواست سلب حضانت بدهد ممکن است به خاطر رابطه نامشروع حکم سال حضانت صادر بشه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
محتمل است . اگر شلاق حدی بوده و مجازات تبعی تمام شده باشد خیر نمی توانند از مادر سلب حضانت کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیاز تماس بگیرید

یک وکیل

بستگی به نظر قاضی دارد .در صورت اثبات اشتهار به فساد خیر

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام بستگی به پرونده کیفری و نظر دادگاه رسیدگی کننده دارد به قطع نمیتوان پاسخ داد

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

بله داره البته بستگی نظر مقام رسیدگی کننده داره

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بستگی به نظر مقام رسیدگی کننده و اوضاع و احوال امر دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به نظر قاضی و اشتهار به فساد امکان پذیر است