مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن کسر از حقوق ضامنین مستری بگیر تامین اجتماعی

سلام خسته نباشید
بنده دو روز پیش اقدام به وام گرفتن کردم و ضامن من یک گواهی کسر از حقوق به بانک جهت وام گرفتن گرفت برای من
و الان میخواهم وام دیگری بگیرم با شرایط دیگه ای و چطوری میتونم گواهی کسر از حقوقی که به اسم من ثبت شده را باطل کنم
خوده ضامن باید بره اداره تامین اجتماعی یا من خودم باید باطلش کنم؟

پاسخ ها :

گواهی کسر از حقوق ضامن وام وام